dimecres, 27 de març de 2013

LA REGIDORIA DE FESTES DE SUECA VALORARÀ ELS RESULTATS DE L´ENQUESTA PER A L´ELECCIÓ DELS GRUPS MUSICALS DE LES FESTES MAJORS

 La Regidoria de Festes ja coneix el resultat de l’enquesta que, durant els dos últims mesos, s’ha pogut consultar en la web municipal a fi de conéixer les preferències dels ciutadans i ciutadanes a l’hora de contractar els artistes per a les pròximes festes de setembre. “D’esta manera, volem fer el més participatiu possible el desig dels suecans a l’hora de triar què desitgen per a les festes”, ha assenyalat el regidor de Festes, Dimas Vázquez.
En total, s’han registrat en l’enquesta 362 vots que es repartixen de la següent manera: La Oreja de Van Gogh, amb 101 vots, ha sigut el grup més votat; li seguix Fito y Fitipaldis, amb 94; Malú, amb 76; Mago de Oz, amb 18; Mojinos Escozíos, amb 16; El Arrebato, amb 13; Love of Lesvian, amb 11; Dover, amb 8; Los Suaves, amb 7; Hombres G, Iván Ferreiro i Merche, amb 4 vots cada un; Los Secretos, amb 3; i Leiva i Coti, amb un vot cada u.
Cal tindre en compte que, per a confeccionar la llista d’artistes que s’ha oferit en la web, s’han seleccionat aquells que realitzaran gira durant 2013, i que compten amb major seguiment per part del públic. Ara, estudiarem el resultat i prendrem la decisió més convenient, sempre tenint en compte que coincidisca l’agenda dels grups amb els nostres dies de festes majors, i sent fidels al pressupost auster amb què comptem”, ha expressat Vázquez.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada