dimecres, 27 de març del 2013

FINALITZEN LES JORNADES DE RECERCA D´OCUPACIÓ A ALGINET


Al llarg de tres dies, la Regidoria d’Ocupació de l’Ajuntament d’Alginet ha dut a terme tres jornades en el Saló d’Actes de la Casa de Cultura, on s´ha intentat apropar als assistents possibles alternatives per la recerca de treball tant dins com fora de les nostres fronteres.
El dilluns es va fer una ponència sota el títol “Treball a Europa” on es van donar les pinzellades per conèixer com buscar de manera segura i efectiva feina fora d’Espanya,
El dimarts va ser el torn per analitzar el poble d’Alginet i repensar-lo per tal de trobar noves oportunitats de treball al mateix municipi.
 Hui dimecres s´ha parlat de l’emprenedurisme en temps de crisi i s’ha explicat les necessitats i tendències per obrir un negoci, les ajudes a l’emprenedor juvenil i els casos d’èxit a Alginet. Els propietaris de la Cerveseria Sènia i la responsable de l’empresa Sanchis Asesores han contat als assistents les seues dificultats i èxit en obrir els seus negocis en temps difícils, així com la dissenyadora Laura Daluna que ha explicat la seua experiència mitjançant un vídeo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada