dijous, 28 de març del 2013

ELS REGATISTES DEL CLUB NÀUTIC DE CULLERA ES CLASSIFIQUEN PRIMERS EN EL CAMPIONAT AUTONÒMIC DE CATAMARANS

El Club de Regates Pobla Marina va acollir el passat cap de setmana el Trofeu Akuarela. El Trofeu Akuarela és Campionat Autonòmic de Catamarans i també prova puntuable en el Circuit Nacional de Classe A.
Els regatistes del Club Nàutic de Cullera Marc Jovani i Rocío Piris van obtindre la primera classificació després de disputar un total de tres mànegues durant els dos dies que va durar la competició.
A les 12:00 hores del dissabte es va fer el senyal d’atenció per a l’inici de les proves del dia. Durant la primera jornada de regates, celebrada el passat 23 de març únicament es van realitzar dos mànegues en què els regatistes de Cullera van quedar en primera i segona posició i els situava entre els possibles guanyadors de l’autonòmic a falta de la segona jornada de regates.
El diumenge, 24 de març, l’inici de les proves va començar a les 11:30 hores. El fort vent rafegós de ponent va fer possible que només es realitzara una mànega. Les fortes ratxes de vent van fer que algunes embarcacions bolcaren i que el comité de regates decidira fer una sola prova.
Els regatistes de Cullera, Marc Jovani i Rocío Piris van ser els primers a creuar la balisa d’arribada proclamant-se campions autonòmics en la classe hobie-cat de catamarans 2013.
La segona posició va ser per a l’equip de la Universitat Politècnica de València format per Juan Antonio Llabrés i Ana Tomás. El tercer lloc en la classificació general va ser també per a l’equip del CNC format per Serafín Sanz i Paloma Cerneti.
La prova va estar organitzada pel Club de Regates de Pobla Marina, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Pobla de Farnals, la Universitat Politècnica de València i la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana.
En el Trofeu han participat les classes: Classe A, Hobie 16, FX, F18 i Intersèries.
El Trofeu Akuarela és important per a tota la zona de la Comunitat Valenciana, ja que és Campionat Autonòmic de Catamarans per a totes les seues classes participants. Però a més, és també una prova puntuable en el Circuit Nacional de la Classe A.