dimecres, 27 de març del 2013

EL PSOE DE CULLERA RECOLLIRÀ FIRMES PER RECUPERAR L'AMBULÀNCIA 24 HORES

Mayor: “És un error més a sumar dins l’inacabable llistat de clavades de pota d’un equip de govern inepte, que ha arruinat Cullera i damunt està tirant per terra la imatge del nostre poble”

Mayor acusa Sanjuán d’haver “enganyat” els ciutadans en assegurar que el servei tornaria a estar disponible l’1 d’abril

Jordi Mayor
El PSPV-PSOE de Cullera encetarà una campanya de recollida de firmes per tal de reclamar la recuperació del servei d’ambulància 24 hores, que la Conselleria de Sanitat ha suprimit .
El portaveu municipal socialista, Jordi Mayor, considera “imprescindible i urgent” que el PSOE local duga a terme esta iniciativa “en defensa dels interessos de Cullera i de la salut dels seus ciutadans”, ja que “l’alcalde és incapaç d’aconseguir que no es retalle i desaparega esta prestació”, un fet que ha qualificat com “un nou episodi de marginació” del PP cap a la ciutat.
Mayor ha acusat Ernesto Sanjuán d’haver “mentit i enganyat” els veïns després que anunciara recentment que l’ambulància del Servei Vital Bàsic (SVB) tornaria a estar disponible tot el dia a partir de l’1 d’abril, circumstància que no es produïrà, segons ha informat la Conselleria.
Segons el portaveu socialista, el pedaç amb el qual el Consell de Fabra i l’ajuntament del PP tracten de maquillar esta retallada sanitària és el trasllat de la base de l’ambulància SAMU de Sueca a Cullera. No obstant això, esta ambulància seguirà estant compartida per les dos poblacions i cal assenyalar que no complix les mateixes funcions que el SVB, ja que sols intervé en casos d’extrema urgència. A més a més, quan la SAMU haja d’eixir fora de Cullera, la població es quedarà sense ambulància a les nits.

La base de la SAMU tradicionalment ja ha estat a la capital turística de la Ribera durant l’època estival i l’alcalde tampoc ha pogut garantir que ara vaja a quedar-se tot l’any.

Moció rebutjada i insults

Els socialistes presentaren al ple ordinari de març una moció per tal d’exigir la recuperació del SVB durant tot el dia, després que des del passat 1 de març sols estiga disponible 12 hores –en horari diurn-.
La proposta fou rebutjada pel Partit Popular, amb insults del primer edil cap al portaveu municipal socialista inclosos, el que ha estat considerat per Mayor “un greuge més del PP contra els veïns de Cullera” i “una falta de respecte que denota el nerviosisme d’un alcalde que veu com se li enfonsa el vaixell i és incapaç de salvar la tripulació”.

És un error més a sumar dins l’inacabable llistat de clavades de pota d’un equip de govern inepte, que ha arruinat Cullera i damunt està tirant per terra la imatge del nostre poble”, ha afirmat el líder socialista.
Mayor ha recordat que a municipis com Picassent –també afectat per esta retallada- el propi govern local és el que recollirà les firmes per lluitar contra la desaparició del servici “mentre els governants de Cullera es queden de braços creuats, això sí, parant la mà per a cobrar cada mes per fer no res”.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada