dimecres, 27 de març del 2013

EL PLE DE BENIFAIÓ APROVA COSTEJAR LES PLUSVÀLUES A VEÏNS EN SITUACIÓ DE DESDONAMENT


La moció va ser presentada pel PSPV-PSOE i tots els grups van recolzar la proposta

Tots els grups polítics representats en l’Ajuntament de Benifaió van protegir en el ple de dimarts la moció presentada pel PSPV-PSOE en què instaven perquè el consistori “obrira una partida pressupostària o ampliara la destinada a emergència social per a cobrir les   despeses derivades de l’impost de plusvàlua en processos judicials o extrajudicials d’execució hipotecària”.
Al text, es va afegir una esmena verbal del PP que també va ser aprovada en la qual es perfilava que la plusvàlua havia de referir-se a la vivenda habitual.
La moció aprovada arreplega a més sol·licitar als departaments tècnics de l’Ajuntament de Benifaió que preparen la documentació necessària per a facilitar als afectats “una instància on es puga justificar el procediment del desdonament una vegada es reba este avís del pagament de la plusvàlua i així sol·licitar l’aplicació dels beneficis d’este acord”.
D’aquesta manera si un ciutadà de Benifaió perd la vivenda en un procés “tan dolorós i traumàtic com és l’impagament d’un préstec o de qualsevol deute, l’ajuntament costejaria els gastos derivats de la plusvàlua”, reflectix la moció aprovada.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada