dijous, 28 de març del 2013

EL CLUB DE PESCA XOPERA D’ALGEMESÍ S’ALÇA AMB EL SEGON I TERCER LLOC DEL CAMPIONAT PROVINCIAL D’AIGUA DOLÇA

Des del club ja preparen el que serà el 1r Open Ciutat d’Algemesí; un campionat per parelles que se celebrarà durant els dies 29 i 30 de juny.

El Club de pesca Xopera d’Algemesí ha aconseguit el segon i tercer lloc del campionat provincial d’aigua dolça celebrat a Fortaleny, diumenge passat 24 de març. Este campionat era classificatori per a l’autonòmic del pròxim mes de setembre i per tant amb els resultats obtinguts en este campionat, els d’Algemesí s’asseguren un lloc en la pròxima competició autonòmica que se celebrarà el diumenge 29 de setembre.
David Gómez Fernández, del Club de Pesca Xopera, es va alçar amb el segon lloc de la classificació amb un pes de 20 quilos 500 grams, el tercer lloc va ser per a Óscar Xirivella Llácer, del club algemesinense Xopera, amb 16 quilos i 360 grams. El primer, segon i tercer classificat van empatar a punts, sent el pes la diferenciació entre ells i la classificació entre el primer, segon i tercer lloc.
La competició va ser bona per als participants d’este club de pesca ja que altres dos membres del Xopera també es van classificar entre els quinze primers, aconseguint la desena posició en el cas de Bryan Oltra Ponce i el tretzé lloc per a Marco Antonio Marqués Miravet.
Des del Club de Pesca Xopera d’Algemesí, ja preparen el que serà l’I Open Ciutat d’Algemesí; un campionat per parelles que se celebrarà durant els dies 29 i 30 de juny, concretament de les 16 hores del dissabte 29 fins a les 7 hores del diumenge 30 de juny.
El Club d’Algemesí incrementa així les seues possibilitats per a participar en el campionat d’Espanya, ja que ja compta amb un representant en el nacional i esperen continuar aconseguint punts per a augmentar la xifra de participants locals en la pròxima cita estatal.