dijous, 28 de març del 2013

DESPRÉS D´UN ANY DE L´APROVACIÓ DE LA MOCIÓ SOCIALISTA, LA GENERALITAT DEU 502.000 EUROS A BENIFAIÓ



 El passat mes de febrer de 2012, fa poc més d'un any, el grup municipal socialista, va presentar una moció que va ser aprovada per unanimitat de tots els grups, en la qual es demanava que des de l'equip de Govern del PP es reclamés a la Generalitat el deute que aquesta té amb Benifaió, en aquell temps 583.653 €, alguns impagaments venien de l'any 2009.
Segons l´agrupació socialista de Benifaió, el deute que manté la Generalitat amb l'Ajuntament de Benifaió és una quantitat molt considerable i “malgrat que som conscients de les dificultats que tenen les administracions, els socialistes de Benifaió pensem que des de l'equip de Govern del PP no s'han fet les suficients gestions per a què la Generalitat ens done el que és nostre”.
Després d'un any de l'aprovació de la moció socialista La Generalitat ens deu 502.000 euros, només ens ha pagat 80.000 € en un any.
El grup municipal socialista de Benifaió lamenta que el Partit Popular no fa els deures, “que aquest deute, que segons sembla es reclama poc, a Benifaió el necessitem per poder fer front a les obligacions i a les necessitats que diàriament sol · liciten els nostres veïns i veïnes, que es tradueixen en serveis públics fonamentals i necessaris per a tots els ciutadans i ciutadanes”.
Per estos motius el grup socialista de Benifaió exigix públicament a la senyora Arcis, “que faça menys turisme comarcal i més visites a la Generalitat i que reclame que ens paguen el deute que tenen amb el nostre poble”.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada