dilluns, 11 de febrer del 2013

L’AJUNTAMENT D’ALMUSSAFES I EL DEPARTAMENT DE SALUT DE LA RIBERA ABORDEN LA PREVENCIÓ I DIAGNÒSTIC DEL CÀNCER EN UNES XARRADES


 L’Ajuntament d’Almussafes i el Departament de Salut de la Ribera, en col·laboració amb la Junta Local del Càncer d’Almussafes, celebraran demà, dimarts 12 de febrer, unes xarrades sobre prevenció i diagnòstic del Càncer, davall el títol “Mirem per tu”. Estes xarrades formen part de les accions d’informació i conscienciació que el Departament de Salut de la Ribera du a terme de forma continuada en els diferents municipis de la comarca, a fi de previndre i promocionar la salut entre els ciutadans, així com reduir la incidència de les principals malalties i lesions.
D’esta manera, a Almussafes s’abordaran aspectes com l’adopció d’hàbits saludables de vida o la importància d’acollir-se a programes de detecció precoç del càncer, així com els mètodes diagnòstics i de tractament que s’utilitzen en l’Hospital de la Ribera en tumors com els de còlon-recte, pròstata o mamella.
Les xarrades aniran a càrrec de destacats professionals del Departament de Salut i del Centre de Salut Pública de la Ribera.

Dimarts, 12 de febrer
17:30 hores
Centre Cultural d’Almussafes (carrer Ausiàs March, 39)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada