divendres, 21 de desembre del 2012

EL CLUB DE GIMNÀSTICA RÍTMICA DE BENIFAIÓ ACONSEGUIX DOS BRONZES EN EL NACIONAL CELEBRAT A CASTELLÓ


  Les gimnastes del Club Rítmica Roquette Benifaió tornen a pujar al podium d’honor. Va ser fa uns dies en la ciutat de Castelló on se celebrava el Campionat d’Espanya absolut de conjunts.
El club Roquette va participar amb un total de quatre conjunts: aleví, infantil, júnior i primera categoria. Des del dijous 13 de desembre “van ser quatre dies intensos de competició on de nou vam tornar a demostrar el gran nivell aconseguint importants èxits esportius”, destaquen fonts del club benifaionense.
Així, el conjunt aleví aconseguia una molt merescuda medalla de bronze, a més es va aconseguir la quarta posició per al conjunt júnior i en el lloc número onze acabaven les gimnastes del conjunt infantil.

Bronze per a la Primera Categoria

Passant ja a la primera divisió de la gimnàstica nacional el club participava per primera vegada en la història del club en esta prestigiosa categoria.
Després de de finalitzar la temporada de l’equip de primera amb tres medalles d’or, una en el provincial, una en l’autonòmic i l’última en el torneig nacional d’Utebo (Saragossa), l’equip no va passar desapercebut i es va penjar la medalla de bronze en el campionat nacional en una final per aparells.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada