divendres, 21 de desembre de 2012

AECAL ALMUSSAFES REPARTEIX DEU VALS DE 100 EUROS ENTRE ELS SEUS CLIENTS


  L'Associació d'Empresaris i Comerciants d'Almussafes (AECAL) ha apostat de nou molt fort este Nadal, premiant la fidelitat dels seus clients amb el sorteig de mil euros, repartits en una desena de vals per valor de 100 euros.
Després de la celebració del sorteig públic dels premis, la Junta Directiva de l'entitat comercial es va donar cita, dimarts passat dia 11 en el Centre Cultural, per a procedir a l'entrega dels xecs als agraciats. Els dos veïns i les huit veïnes triats per l'atzar ja poden beneficiar-se del seu premi, ja que se'l poden gastar en els 53 comerços i empreses associades abans de finals d'any.
Carioca, Òptica Santamaría, Integral Mòbil, Viatges Islanturs, Bar Mesón, Herbodietética Prats, Floristeria Benavent, Forn Zafrilla i Lima Limón són els establiments comercials que enguany han repartit il·lusió entre els seus clients.
Des de l'organització es valora molt positivament esta iniciativa, que ja complix diverses edicions i que pensen continuar convocant en els pròxims anys.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada