dimecres, 24 d’octubre del 2012

UN TOTAL DE 600 PERSONES PARTICIPEN EN EL PRIMER CONCURS “CULLERA ÉS EL TEU LLOC” PER A XARXES SOCIALS.


El passat 28 de setembre va arrancar el primer Concurs “Cullera és el teu lloc” amb l’objectiu de dinamitzar les xarxes socials de la Regidoria de Turisme de Cullera i la web www.culleraturismo.com i donar a conéixer la targeta turística “Cullera en la teua mà”.
En el concurs, els participants havien de registrar-se en el facebook de “culleraturismo”, visualitzar l’espot sobre turisme jove de Cullera i respondre a una senzilla pregunta: Què tres activitats esportives practiquen els protagonistes de l’espot en la seua estada en Cullera?.
Durant la vigència del concurs, que va quedar tancat el passat 22 d’octubre, han participat unes 600 persones, que van representar uns 500 nous amics per a la pàgina “culleraturismo” de facebook.
Després del sorteig ha resultat guanyadora Rosa Ana Martínez d’Alcoi (Alacant), que podrà gaudir d’una estada per a dos persones i dos nits en Apartahotel, un sopar en el Restaurant el Racó del Far i dos targetes turístiques “Cullera en la teua mà”, que permeten el lliure accés als principals monuments i museus de la ciutat, així com també la possibilitat de beneficiar-se de nombroses ofertes i descomptes en restaurants, oci actiu i oci nocturn, transports, allotjaments i comerços locals.
La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Cullera té prevista la realització de quatre concursos més durant 2012 i 2013.
El pròxim concurs se centrarà en el segment de turisme familiar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada