dimecres, 24 d’octubre de 2012

SUECA APOSTA PER L´ACCESSIBILITAT


L’Ajuntament posa en marxa una sèrie d’obres per a l’eliminació de les barreres arquitectòniques d’ algunes zones del municipi


La Regidoria d’Urbanisme de l’Ajuntament de Sueca aposta una vegada més per l’accessibilitat i, per aquest motiu, ha iniciat aquesta setmana una sèrie d’obres per tal d’eliminar les barreres arquitectòniques de determinades zones del municipi. El cost d’aquests treballs, sufragats amb fons propis del consistori, ascendix a 62.359,21 euros. “Des de fa temps, l’Ajuntament de Sueca està promovent una sèrie d’obres tendents a la renovació i manteniment de la via pública, en les quals s’inclou tot allò que marca la normativa vigent en matèria d’accessibilitat. No obstant això, entenem que la renovació del paviment i les millores en aquesta matèria han de ser una tasca contínua per a facilitar la seguretat viària dels ciutadans”, ha assenyalat el regidor d’Urbanisme, Enrique Vidal.
Les obres s’han concebut com a intervencions puntuals a executar en diferents emplaçaments a causa de la naturalesa i objecte de cada una. Segons les característiques generals, es poden agrupar en tres grups: implantació de nous guals a la vorera (rebaixant el nivell del rastell), adequació dels guals existents (adaptant-se als passos de vianants elevats i a la senyalització per a invidents, mitjançant paviment de botons i de ressalt direccional, tal com establix la normativa vigent), i implantació de passos de vianants elevats que actuen, al mateix temps, com a elements de retenció de trànsit de vehicles a fi de reduir la seua velocitat.
Els treballs es realitzaran en la confluència de l’avinguda Ciutat de Pamplona amb els carrers Pepe Montó, Vall de Carrasquer, Miramar, avinguda Sequia dels Arbres i Camí Dos Pontets; i en la confluència del Camí Dos Pontets amb els carrers Vicenta Carraquer, Terrer i Les Palmeres. A més, s’instal·laran passos de vianants elevats en l’avinguda Vila i Honor de Corbera, i en els carrers Jaume I, Bassetes, Camí Vell de Cullera, Humanista Lluís Vives, avinguda del Teular, ronda del Materal, Les Sorts, Vall d'Albaida i Camí de la Bega, esta última a la zona marítima de Bega de Mar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada