divendres, 26 d’octubre del 2012

LES XXIV JORNADES D’UDP BENIFAIÓ CONTINUEN AMB UNA ALTA PARTICIPACIÓ


La psicòloga municipal Mariví Vaquer ha dut a terme una jornada pràctica sobre consells per a mantindre la memòria

Divendres 26 d’octubre hi ha hagut una altra conferència impartida per María Soler amb el tema “Relacions personals i empatia”.

Els socis de la Unió Democràtica de Pensionistes de Benifaió van iniciar el passat 17 d’octubre els actes de les seues 24 jornades de les Persones Majors amb una àmplia varietat d’actes culturals i esportius que conclouran dilluns que ve 29 d’octubre.
En la jornada cultural del passat dimecres va tindre lloc, a la sala d’actes de la llar de Jubilats i Pensionistes, una xarrada col·loqui davall el tema “Consells pràctics per a mantindre la memòria” impartida per la psicòloga municipal Mariví Vaquer. L’especialista va traslladar els socis assistents una sèrie de pautes que s’ha de seguir per a intentar recordar i mantindre la memòria.
Berenars, joc de petanca, marxa a peu, concurs de pesca, taller de manualitats, conferències i vetlada musical són algunes de les ofertes d’oci que estan disfrutant els jubilats i pensionista de la UDP de Benifaió.
Divendres 26 d’octubre hi ha hagut una altra conferència impartida per María Soler amb el tema “Relacions personals i empatia”.
També el Grup de Dinamització del departament de serveis socials ha participat en estes jornades amb l’Exposició dels seus treballs inclosos en el Taller de Manualitats de l’Ajuntament de Benifaió.
El diumenge tindrà lloc el Dia de la Paella i el pròxim dilluns a les 20:00h es posarà el punt final a les jornades amb l’entrega de trofeus dels campionats esportius celebrats.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada