dimecres, 24 d’octubre de 2012

LES BENJAMINES DEL CEGA ALMUSSAFES, SUBCAMPIONES AUTONÒMIQUESEl conjunt benjamí del CEGA (Club Esportiu Gimnàstica Almussafes) s'ha proclamat subcampió autonòmic del Campionat d'Espanya de Conjunts Base. Aquest segon lloc del podi assegura a les sis gimnastes representants del club la seua participació en la fase final, prevista per al pròxim mes de novembre.
Durant la jornada dominical del passat dia 21 es va celebrar en la població de Villena la Fase Autonòmica del Campionat d'Espanya de Conjunts Base. La competició va comptar amb una àmplia participació de gimnastes de tota la Comunitat Valenciana de molt diverses edats, des de la categoria Prebenjamí fins a la Cadet, incorporant també la Senior Individual Masculí.
Una vegada més, el Club Esportiu de Gimnàstica Almussafes va estar present amb les seues jóvens gimnastes, les quals formaren un Conjunt Benjamin d'impecable nivell.
Després de realitzar els seus dos passes sobre el tapís, demostrant de nou la seua vàlua, les gimnastes Isabel Tercero, Clara Matinez, Beatriz Baldoví, Claudia Beltrán, Belén Penadés i Raquel Castellano van obtindre un segon lloc en la seua categoria, proclamant-se d'esta manera SUBCAMPIONES AUTONÒMIQUES. El resultat ha permés la seua classificació per a la fase Final d'este campionat que se celebrarà a finals del pròxim mes de novembre en la Ciutat de Saragossa


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada