dijous, 11 d’octubre del 2012

L'AJUNTAMENT D'ANTELLA ES FELICITA PER L'ELEVADA PARTICIPACIÓ I IMPLICACIÓ SOCIAL ACONSEGUIDA EN ELS DIFERENTS ACTES CULTURALS I ESPORTIUS COMMEMORATIUS DEL 9 D'OCTUBRE


L'Equip de Govern Municipal de l'Ajuntament d'Antella valora "molt positivament" i manifesta la seua "satisfacció" pels resultats i elevat grau de participació i implicació escolar, esportiva i ciutadana aconseguits en els actes commemoratius del 9 d'Octubre, celebrats en aquest municipi.
L'alcalde d'Antella, Gustavo Montagudo, ha fet "un balanç molt positiu" tan del Concert Didàctic i Concurs Escolar de Pintura celebrats el passat dia 6 al CEIP Xarquia; com del I Massís Triatló Llarga Distància NDS, disputat el passat dissabte a la localitat riberenca amb la participació de prop de 150 triatletes; i de l'Acte de Commemoració del 9 d'Octubre que va tenir lloc dimarts passat a la Plaça Major amb la participació de tots el regidors municipals amb delegacions i de prop d'un centenar d'antellans i antellanes. En idèntic sentit s'ha manifestat el regidor de Cultura, Educació i Esports d'Antella, Francisco Martínez, al indicar que "s'han complit satisfactòriament les expectatives que ens havíem marcat".

Dibuix premiat d´Estibaliz Cardona
Pel que fa al Concurs Escolar de Pintura 9 d'Octubre celebrat al centre educatiu "Xarquia", resultaren premiats els treballs realitzats per l'alumna d'Infantil Mireia Donderis Cisneros (5 anys), i dels alumnes de Primària Estíbaliz Cardona Noguera (5é curs) i Mª Mar Briz Tejedor (1r curs).
L'acte de Lliurament de Premis als alumnes va estar presidit per la tinent d'alcalde d'Antella, Amparo Estarlich, i pel regidor de Cultura. Els portaveus municipals del Govern d'Antella també es congratulen pel fet que el I Massís Triatló Antella NDS 2012, es va celebrar "amb total normalitat i sense incidències", i "dins d'un ambient esportiu i festiu extraordinaris". En aquest sentit, els portaveus municipals han volgut manifestar, en nom del poble d'Antella, el seu "agraïment i felicitació" a tots i cadascun dels organismes, persones, associacions,  i ajuntaments que han col·laborat en l'èxit d'aquesta prova de distàncies de Mig Ironman i que per primera vegada es va disputar a Antella.
Finalment, els representants del Govern d'Antella es feliciten per "l'elevat nombre" de veïns i veïnes d'Antella que acudiren a l'acte oficial de Celebració del 9 d'Octubre que va tenir lloc enfront de l'edifici consistorial i al terme del qual es va servir un aperitiu per a tots els assistents.
Cal dir que durant el passat cap de setmana i festivitat del 9 d'octubre, l'Oficina d'Informació i Turisme instal·lada a la Casa de les Comportes de l'Assut d'Antella va estar oberta al públic per a atendre als visitants. La Casa de les Comportes, edifici reconstruït després de la "Pantanà" de 1982, serà precisament el lloc on s'instal·le una l'exposició fotogràfica commemorativa del 30 aniversari del trencament de la presa de Tous que l'Ajuntament d'Antella té previst organitzar per al pròxim dia 20 d'octubre, segons ha anunciat el regidor de Cultura. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada