dimecres, 24 d’octubre del 2012

AQUEST DIUMENGE TINDRÀ LLOC LA SEGONA ETAPA DE LA RUTA DELS MONESTIRS- ELPAS DEL POBRE

Monestir de Sant Jeroni

L’Ajuntament d’Alzira, des de la regidoria de Turisme, ha organitzat per a aquest diumenge, 28 d’octubre, la segona etapa de la Ruta dels Monestirs el- Pas del Pobre, atés que es va ajornar per la pluja diumenge passat. L'etapa és des del Monestir de Sant Jeroni de Cotalba d'Alfauir al del Corpus Christi a Llutxent.
A les 8 hores del matí, està prevista l’eixida des de la Plaça del Regne amb autobús.
Els interessats a participar, tant en aquesta com en les altres etapes pendents, han d’inscriure’s en el Museu Municipal (C/ Sant Roc, 16) enviar un e-mail a museu@alzira.es o cridar al telèfon 962 017 649. També a través de l’Oficina Tourist Info Alzira (Plaça del Regne s/n), a través de l’e-mail alzira@touristinfo.net o cridant al telèfon 962 419 551 (matins) i 961 116 776 (vesprades).
La Ruta dels Monestirs consta de cinc etapes. A fi de facilitar el recorregut, l’Ajuntament d’Alzira, organitza cinc eixides dominicals que van des de setembre fins a gener. A la segona que es realitzarà aquest diumenge, li seguiran:

18 novembre, Corpus Christi a Llutxent – Santa Maria de la Valldigna a Simat.
9 desembre, Simat – Santa Maria d’Aigües Vives en La Barraca- La Casella.
20 de gener de 2013, La Casella – Nostra Senyora de la Murta – Alzira.

Les eixides es realitzen amb autobús des d’Alzira fins al destí d’eixida i, una vegada finalitzada l’etapa, de nou es torna amb autobús a la capital de la Ribera Alta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada