dijous, 11 d’octubre del 2012

ELS SERVEIS DE NEFROLOGIA I PSIQUIATRIA DE l’HOSPITAL UNIVERSITARI DE LA RIBERA OBTENEN ELS PREMIS BEST IN CLASS


L’Hospital Universitari de la Ribera ha quedat finalista en deu categories de les 33 que ha convocat l’edició de 2012 d’aquests guardons.


Els servEis de Nefrologia i Psiquiatria de l’Hospital Universitari de la Ribera han obtingut els prestigiosos premis Best in Class que els acredita com els millors serveis de les seues característiques a Espanya.
Els guardons van ser arreplegats per una delegació de l’hospital, encapçalada pel seu director gerent, Manuel Marín, en el transcurs d’una cerimònia celebrada ahir a la vesprada en la Seu de la Comunitat de Madrid.
L’HospitalUniversitari de la Ribera ha quedat finalista en deu de les 33 categories convocades en la setena edició els premis Best in Class; així, a més de les categories en què ha resultat guanyador, el centre ha sigut finalista en les de Millor Hospital, Millor Servei d’Atenció Primària pel centre de salut de Carlet, millors especialitats de Esquizofrènia, Hematologia, Pediatria, Traumatologia i millors unitats de Dolor i Urgències.

Millor Servei de Psiquiatria

Pel que fa al Servei de Psiquiatria de l’Hospital Universitari de la Ribera, el jurat d’aquesta sèptima edició dels premis ha valorat l’existència de programes d’incorporació precoç del pacient al seu entorn junt amb programes d’estades flexibles i modulars, així com l’activitat investigadora i docent que du a terme de manera continuada este Servici.
Els premis Best in Class són convocats anualment per l’editorial Continguts i Informació de Salut, a través de la seua capçalera especialitzada en el sector sanitari Gaceta Médica.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada