divendres, 26 d’octubre de 2012

EL PSPV-PSOE DE LA POBLA LLARGA LAMENTA LES MANIOBRES DE L'ALCALDE, RAFAEL SOLER PER RESTAR PARTICIPACIÓ A L’OPOSICIÓEls socialistes de La Pobla Llarga volen mostrar el seu malestar per la convocatòria per al proper dilluns 29 d’octubre d’un Plenari extraordinari tan sols una hora després de la celebració de la Comissió on s’informarà als regidors dels temes que s'aprovaran.
Segons l’agrupació socialista, “amb este gest, l’alcalde, Rafael Soler, demostra clarament quin concepte té de l’oposició i, en general, de la democràcia”.
L´agrupació socialista de la Pobla Llarga explica que, desgraciadament no és la primera vegada que el PP realitza aquest tipus de maniobres amb l’objectiu clar de dificultar la tasca de l’oposició. “Per qüestió de temps és impossible que els regidors del PSPV-PSOE puguen debatre els temes que tot seguit s'aprovaran en el Plenari tenint en compte que fins l’últim moment l’equip de govern pot incloure modificacions en les propostes”. En el cas del proper dilluns, es presenten al Ple dos punts prou importants: la modificació de l’Impost sobre Béns Immobles (IBI) i una modificació de crèdit a càrrec del romanent de Tresoreria.
El malestar entre els regidors socialistes és prou evident, com manifesta la portaveu del grup, Neus Garrigues: “amb tota probabilitat finalitzarem la Comissió i immediatament tindrem el Ple. Com es pot demanar a l’oposició que manifeste un vot en un sentit o en un altre?
Segons critica la portaveu del PSPV-PSOE, “per a nosaltres esta mesura respon a un clar intent de restar participació a l’oposició”.
Els socialistes de La Pobla insistixen que no hi ha temps material per a estudiar els temes que van a sotmetre’s a votació en el Plenari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada