dijous, 25 d’octubre del 2012

EL PSOE D’ALZIRA PROPOSA CONGELAR IMPOSTOS I TAXES I QUE ES BONIFIQUE ELS CIUTADANS SENSE INGRESSOS



La secretària general dels socialistes d’Alzira, Isabel Aguilar, considera que ara és el moment d’elaborar uns pressupostos austers i que siguen molt exigents en el control de les despeses, especialment les que són innecessàries com les protocol·làries i la publicitat del govern.
Segons Aguilar els socialistes presentaran les propostes al pressupost del 2013 de l’Ajuntament d’Alzira que l’executiva d’Alzira va aprovar en la seua última reunió. Les propostes són la bonificació dels impostos i taxes als més necessitats a través de subvencions dels serveis socials.
Aguilar manifesta que davant de la situació de crisi és imprescindible establir mesures que afavorisquen l’ocupació i per a això proposarà que els serveis que actualment estan subcontractats com l’atenció de la centraleta, el repintat dels senyals horitzontals, el repartiment de correspondència o jardins, entre altres, es realitze per mitjà de la creació de bosses de treball.
La responsable socialista creu que la Sra. Alcaldessa hauria d’esforçar-se un poc més i impulsar el comerç local, eliminar la taxa del fem Industrial, que en la nostra ciutat es paga dos vegades una en el rebut de la contribució i una altra com a pagament directe.
Segons Aguilar el comerç d’Alzira, necessita que es pose en marxa el Pla d’Acció Comercial (PATECO) que va costar als alzirenys 60.000 euros i que està en el calaix des de fa més de cinc anys, sense que ningú pose en marxa les mesures que en ell s’estipulen. Per tant és necessari que el nostre Ajuntament invertisca a ajudar als nostres comerços.
Aguilar manifesta que els socialistes li hem indicat al Partit Popular que els pròxims pressupostos han de ser més participatius i per això els hem proposat que des de la pagina Web de l’Ajuntament, es cree un espai on els ciutadans puguen fer les seues propostes sobre en què i com s’ha de gastar la Sra. Bastidas els diners dels contribuents d’Alzira.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada