dimecres, 24 d’octubre del 2012

EL CIJ DE CULLERA OFERIX UN CURS D’ANGLÉS PER A VIATGERS



El centre d’informació juvenil (CIJ) a través de la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Cullera ha posat en marxa, dins de la seua programació d’activitats de 2012, un curs d'anglés per a la supervivència dels viatgers.
El curs que es realitzarà els dimarts i dijous de 18:30 a 20:30 del 20 de novembre al 20 de desembre del 2012 està destinat a persones que desitgen aprendre anglés per a comunicar-se en l'estranger en situacions quotidianes.
L'Objectiu General és aprendre i practicar les estructures comunicatives necessàries per a
desenvolupar-se en un país estranger, i al mateix temps aportar les estructures lingüístiques i vocabulari necessari per a ser capaç de mantindre una conversació bàsica sobre situacions quotidianes.
Els alumnes interactuaran entre ells en simulacions sobre els temes objecte d'estudi i escoltaran i entendran textos sobre les diferents situacions.
També durant el curs, s’estudiarà tot allò que s'ha relacionat amb salutacions i presentacions, aeroports, estació, hotel, carrers, telèfon, restaurants, etc.
Les inscripcions es realitzaran en el Centre d'Informació Juvenil de dilluns a divendres de 9:30 a 13:30. El preu és de 35 €




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada