dimecres, 24 d’octubre del 2012

EL CIJ DE CULLERA OFERIX UN CURS BÀSIC DE PHOTOSHOP



La regidoria de joventut de l´Ajuntament de Cullera oferirà des del pròxim 27 de novembre fins al 20 de desembre 2012, un curs d’iniciació al retoc i revelat digital de fotografia amb Photoshop.
El curs es fará tots els dimarts i dijous de 19:00 a 20:30 a la Casa de la Cultura.
El curs de caràcter pràctic, està orientat a ensenyar les ferramentes per a la creació d'il·lustracions, muntatge i retoc de fotografies,i per a la manipulació, edició i optimització d'imatges digitals.
l’Objectiu del curs és que l'alumne aprenga a desenvolupar i editar digitalment imatges, peces gràfiques, il·lustracions i muntatges fotogràfics amb el programa Photoshop.
A través del curs l’alumne coneixerà el quadre de ferramentes, la pantalla de photoshop, els menús, les paletes de color, capes, els càlculs de resolució, i grandàries d’emmagatzemament d’imatges, formats més utilitzats d’arxius, etc.
L’alumne al finalitzar el curs podrà utilitzar de forma eficient les tècniques de correcció de color, filtres i efectes per a gràfics, fotos i textos en Photoshop, entenent la metodologia per a integrar-los de forma òptima.
El nivell del curs de Photoshop és bàsic i està dirigit a tots els que vullguen iniciar-se en l’edició i retoc d’imatges digitals i per a tot aquell que vullga entendre i utilitzar ferramentes digitals relacionades amb la imatge, la informació, la comunicació, publicació en pàgines web i l'educació
No cal tindre coneixements previs de Photoshop, però s'han de tindre coneixements d’informàtica bàsics.
Per a la inscripció o més informació acudix al centre d'informació juvenil de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada