divendres, 24 d’agost de 2012

SUECA PREPARA LES FESTES PATRONALS


Donaran començament divendres que ve 31 d'agost i finalitzaran el 16 de setembre

Este matí, les festeres acompanyades per l'alcalde de Sueca, Salvador Campillo i el regidor de Festes, Dimas Vázquez, han repartit exemplars de llibres de festes per als veïns amb la finalitat que tots siguen coneixedors dels actes que se celebraran en la localitat en les pròximes setmanes. Al mateix temps, per als que no s'hagen pogut acostar al llarg del matí a la plaça de l'Ajuntament, l'oficina de Turisme situada a la plaça del Mercat, també l'oferix diàriament.
Enguany, com a novetat, es podrà gaudir del I Concurs d'Arròs 2.0, la I Setmana Taurina i el I Concurs de Xarangues que donarà el tret d'eixida a més de dos setmanes d'intenses activitats de tot tipus tant religioses com culturals, gastronòmiques, esportives, taurines, pirotècniques, etc... “Hem elaborat un programa de festes molt variat pensant en totes les edats i per a el públic i, el més important, ajustant-nos a un pressupost d'acord amb la situació per la qual estem travessant”, comenta el regidor de Festes, Dimas Vázquez.
Entre els nombrosos esdeveniments que se succeiran en aquestes dates podem destacar la dotzena edició del Piromusical a càrrec de Ricardo Caballer, els concerts de Seguretat Social i de Melendi i l'emblemàtic Concurs Internacional de Paella que ja complix 52 anys des de la seua creació. “Des de l'Ajuntament ens agradaria que tots els ciutadans foren partícips de les activitats que hem programat, són dies d'alegria i de desconnexió i de convivència amb veïns i amics”, anima l'alcalde de Sueca, Salvador Campillo. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada