dimecres, 29 d’agost del 2012

SUECA OFERIX MÚSICA EN DIRECTE EN LA PLATJA ADAPTADA DE LES PALMERES



La zona de platja adaptada de les Palmeres va acollir ahir a la vesprada un concert d'acomiadament de la temporada estival. Aquest servei, que es presta a les persones discapacitades o amb mobilitat reduïda, deixarà de funcionar el pròxim cap de setmana i, per aquest motiu, se li va ocórrer a un dels seus usuaris oferir una actuació musical a tots els estiuejants que s’acostaren fins allí. Per a això, els organitzadors van comptar amb la col·laboració de la regidora de Serveis Municipals i Acció Social, Pilar Moncho.
La idea va sorgir fa uns dies d’un dels monitors que atén la platja adaptada, Darío Moñinos, i del seu professor de guitarra moderna, Xavi Meseguer, discapacitat i usuari habitual d’aquest servei que oferixen les platges de Sueca. “Vam pensar fer alguna cosa per a  dir adéu a l’estiu. Li ho vaig comentar a la regidora i de seguida em va dir que sí. La idea és oferir un poc de música als usuaris i a la gent que està en el passeig en estos moments”, va afirmar Meseguer. El concert va consistir en dos actuacions, d’una banda, la del duo format per Xavi Meseguer, a la guitarra, i Sales Antón, com a cantant; i d’una altra, la del grup 7Diamonds en formació acústica format per María Moreno, Darío Moñinos, David Borja i José González. “L’objectiu és també fer un reconeixement a la tasca que fa la platja adaptada. Pot ser que hi haja gent que no siga conscient, però per als que tenim alguna discapacitat, és una cosa molt important perquè d’una altra manera ens resultaria molt complicat poder banyar-nos en la mar”, va afirmar Meseguer.
És una manera de ressaltar la importància d’una platja adaptada, que pot passar desapercebuda per a les persones que ixen a passejar a les vesprades i poden no reparar en això. Vull remarcar també el valor dels monitors que l’atenen. Que tinguem quatre serveis de platges adaptades a Sueca és fruit d’un treball any rere any per a anar ampliant el número, i espere que prompte aconseguim una més en Bega de Mar”, en paraules de Moncho.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada