dimecres, 29 d’agost del 2012

SUECA ADEQUA EL SERVEI DE BUS URBÀ A LES NECESSITATS DE LA POBLACIÓ


Aquesta mesura repercutirà en un estalvi important que garantix el manteniment del servei

El servei de bus urbà es va posar per primera vegada en funcionament a Sueca en la passada legislatura amb l’objectiu d’augmentar els serveis que es presten al ciutadà i contribuir a reduir distàncies, especialment a les persones majors o amb mobilitat reduïda. En un principi, ha estat en proves per a determinar quin era el seu ús real, el qual va augmentar de 200 passatgers, en el seu inici, als 2.000 registrats en el passat mes de juliol. “Sueca ha crescut de manera que determinades zones poblacionals han quedat allunyades d’alguns serveis fonamentals, com són el centre de salut o l’institut. Hem comprovat, per tant, que l’autobús urbà és necessari i que ha sigut molt ben acollit pels ciutadans i, després d’observar la demanda real de la població, hem determinat ajustar el servei a esta necessitat”, ha assenyalat la regidora de Serveis Municipals, Pilar Moncho.
Després de consultar els estudis realitzats per a concretar quan el servei és més beneficiós, s’ha arribat a la conclusió que la franja horària idònia, per ser la més utilitzada, és la compresa entre les 7 i les 15 hores. “El reajustament i concreció de l’horari, per resultar el més rendible, repercutix en un estalvi important que garantix el seu manteniment. D’esta manera, adeqüem el servei a la demanda real”, en paraules de Moncho.
El servei de bus urbà de Sueca es reiniciarà dilluns que ve, 3 de setembre. El preu del viatge es manté en els 50 cèntims, igual que el número de parades, tretze en total.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada