divendres, 31 d’agost del 2012

EL PSOE D’ALZIRA ARREPLEGA MÉS DE 2000 FIRMES DURANT EL MES D’AGOST COM A PROTESTA PEL PAGAMENT DE L’AUTOBÚS A JUBILATS, PENSIONISTES, ESTUDIANTS I ATURATS


El PSOE d’Alzira a continuat durant el mes d’agost arreplegant firmes en protesta per la decisió de l’Alcaldessa de fer pagar l’autobús als jubilats, pensionistes, estudiants i aturats.
La portaveu dels socialistes, Isabel Aguilar, manifesta que en el mes d’agost s’han arreplegat més de dos mil firmes que sumades a les 2400, que es van entregar a principis de mes, ja aconseguixen una xifra considerable.
Segons Aguilar la mesura que pretén prendre la Sra. Bastidas de fer pagar l’autobús als més necessitats és una mesura injusta en temps de crisi i a més és una mesura antisocial.
Aguilar recorda que a Alzira el transport urbà sempre ha sigut considerat com una millora social i per això en un principi no ho pagaven els pensionistes i jubilats, i després tampoc els estudiants.
La dirigent socialista considera que s’hauria d’anul·lar la decisió de cobrar l’autobús perquè l’excusa que cal complir el pla d’ajust, és una fal·làcia en tota regla.
Segons Aguilar "abans que la Sra. Alcaldessa fera pagar l’autobús als alzirenys,  el que hauria de fer és plantar-se en el despatx del President de la Generalitat i exigir-li que ens pague els més de 5 milions d’euros que ens deu".
Aguilar anuncia que el seu grup presentarà una moció perquè no s’aplique la modificació de l’ordenança que va aprovar el Partit Popular i que fins que la Generalitat no pague el seu deute amb l’Ajuntament no s’aplique el cobrament de l’autobús a ningú.
La responsable socialista manifesta que ara són moments per a afavorir als més vulnerables i l’única cosa que està fent l’Alcaldessa d’Alzira és castigar els ciutadans que més necessiten d’una ajuda i especialment d’una ocupació.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada