dimecres, 11 de juliol del 2012

ISABEL AGUILAR PRESENTA A l’EQUIP DE LA NOVA DIRECCIÓ DELS SOCIALISTES D’ALZIRA


Isabel Aguilar va presentar en una reunió de simpatitzants socialistes, a l’equip amb què es presentarà el dijous a l’assemblea local que triarà una nova direcció dels socialistes alzirenys.
La candidata a la secretària general dels socialistes d´Alzira, Isabel Aguilar, va explicar que “estem davant d’un nou començament per al PSOE d’Alzira, on hem de ser realistes en els diagnòstics, i audaços en les solucions”.
Aguilar va exposar el projecte que presentarà en l’assemblea, on encapçalarà una llista per a triar la nova comissió executiva que respon a l’ideal de lideratge compartit i participatiu.
Aguilar va presentar en un acte de simpatitzants a un equip renovat, molts són gent nova a tindre càrrecs i per això confia en que amb la seua energia, il·lusió i la confiança necessària els socialistes d’Alzira recuperen l’agenda i el discurs polític.
En l’equip d’Isabel Aguilar, que aspira a dirigir l’agrupació local, es troba com a presidenta del partit a Alzira la veterana militant Chelo Montalvá, com a número dos ocuparà la vicesecretària el jove Javier Albelda, en l’Organització seguirà Fernando Pascual, l’exregidor i metge, José Ferrando, ocupant-se de l’àrea de sanitat, Mari Lluch Llopis s’encarregara de l’Àrea d’Educació, la sindicalista Reme González d’Igualtat, en Agricultura Pedro García i altres companys i companyes que formaran part d’una candidatura, amb gent jove amb formació universitària combinada amb l’experiència d’altres companys del partit.
Segons Aguilar, en la nostra ciutat, la mobilització de l’esquerra no pot limitar-se a inquietar a l’electorat pels defectes del seu adversari polític, sinó que ha d’aspirar a despertar l’esperança dels ciutadans i per a això és necessari que l’esquerra a Alzira tinga inquietuds comunes i les aplique per al benefici dels ciutadans. L’aspirant a la secretària general dels socialistes va declarar que lluitarà per a aconseguir un PSOE obert, transparent i participatiu.
Aguilar va defendre en la presentació de la seua candidatura que tots hem de tindre un objectiu comú, que hem d’aconseguir entre tots i totes, perquè en este partit no sobra ningú.
Aguilar va destacar, que hem de treballar per a ser un partit obert a les associacions, organitzacions socials, veïnals, simpatitzants i veïns en general.
El dijous a les 20:30 hores, se celebrarà l’assemblea en els locals de la UGT de la nostra ciutat i allí els socialistes com sempre aplicarem la democràcia interna posant de manifest un dels nostres màxims valors. Nosaltres sempre defendrem que entre tots es trie i es propose a qui ens haja de dirigir, molt al contrari del que ocorre en el PP.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada