dilluns, 18 de juny del 2012

JOSÉ ANTONIO QUILIS I VANESSA BENAVENT, GUANYADORS DE LA II TRAIL ROQUETTE

L’atleta local David Ballester Sanz destaca en la prova esportiva a l’aconseguir el segon lloc en senior
Mª José Ballester Domingo, també de Benifaió, aconseguix el segon lloc en la categoria Màster 50
Diumenge passat es va dur a terme el II Trail Roquette, una carrera de muntanya on els atletes competixen a l’aire lliure i en estret contacte amb la naturalesa a través de senderes delimitades.
350 atletes es van donar cita en el club social de la urbanització Pla dels Clotxes de Benifaió per a competir en una prova amb un recorregut de 21 quilòmetres i que va discórrer pels termes de Benifaió, Alfarp i Llombai.
Amb un temps de 1:35:39 arribava el primer atleta a la meta, José Antonio Quilis Cuevas, de la Marató Crevillent, i per consegüent campió de la prova senior. Tot seguit l’atleta de Benifaió David Ballester Sanz, pertanyent a l’equip Mur i Castella-Tuga, aconseguia la segona plaça amb un temps de 1:36:03. El tercer lloc de la categoria era per a Fran Gómez Carpena del Trail Albacete amb un temps de 1:37:48.
En senior femení la primera plaça va ser per a Vanesa Benavent García del C.A. Correliana qui arribava a meta als 2.08.56 d’iniciar-se la prova. Segon lloc femení per a Patricia López Vicedo del Tururac Dénia amb 2:11.30 i tercer lloc per a l’atleta Sara Guerín Bonet amb 2:24:49.
Al podium de trofeus també va arribar, junt amb David Ballester, una atleta de Benifaió, Mª José Ballester Domingo, qui va aconseguir el segon lloc en la categoria Màster 50 amb un temps de 2:59:39 pertanyent a l’equip Mur i Castella-Tuga.