dijous, 21 de juny del 2012

EL PSPV CRITICA QUE LA BIBLIOTECA DE CARCAIXENT ES TANQUE 15 DIES A L’AGOST


Lola Botella va gastar 2000 euros amb bunyols fa uns mesos i ara pretén recuperar-los tancant l’únic espai d’estudi amb què compten els jóvens de Carcaixent”.

El Partit Socialista de Carcaixent critica que l’Ajuntament tanque durant dos setmanes d’agost la biblioteca perquè repercutirà negativament en l’estudi dels jóvens de la localitat. L’equip de govern ha pres aquesta decisió per a estalviar 2000 euros en aire condicionat, a pesar que sempre havia  estat oberta durant aquest mes perquè els estudiants pogueren preparar les recuperacions de setembre amb tranquil·litat.
Conxa Gomis, portaveu del grup socialista, assegura que es tracta d’una mesura miserable i que hi ha altres opcions d’estalvi menys perjudicials per als ciutadans.
L’alcaldessa no té en compte les necessitats dels jóvens, que en ple mes d’agost necessiten la biblioteca per a preparar els exàmens de setembre. “Lola Botella va gastar 2000 euros en bunyols fa uns mesos i ara pretén recuperar-los tancant l’únic espai d’estudi amb què compten els jóvens de Carcaixent”.
Per a Gomis, és inadmissible que l’equip de govern destine els seus fons a elaborar una política d’aparador en compte de centrar-se en les necessitats dels ciutadans. És necessari que els jóvens estudiants compten amb una font de documentació on trobar la informació que necessiten per a estudiar correctament i un espai on concentrar-se i puguen dur a terme un estudi ple i gratificant.
Deixar els ciutadans sense la possibilitat d’accedir a la biblioteca a l’agost, just un mes abans dels exàmens finals, és una acció totalment inconscient i injustificada, ja que l’estalvi és mínim comparat amb els beneficis que la seua obertura genera als estudiants”, manifesta la regidora.
És necessari acabar amb aquest tipus de política que només beneficia a l’equip de govern i té com a únic objectiu la captació de vots. Negar aquesta opció als jóvens estudiants, que són el futur de la societat, demostra el poc interés que mostra Botella pels ciutadans de la seua localitat”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada