divendres, 15 de juny del 2012

EL PSOE D’ALZIRA CRÍTICA LA FALTA D’INFORMACIÓ EN EL CONVENI ENTRE L’HOSPITAL DE LA RIBERA I LA RESIDÈNCIA SOLIMAR

El PSOE d’Alzira critica la poca sensibilitat de la regidora responsable de Benestar Social Chelo Martínez, “al tirar balons fora i no voler donar explicacions sobre el conveni entre l’Hospital de la Ribera i la residència Solimar”.

L’edil socialista Reme Abad, considera que l’actitud de la regidora de Partit Popular a l’Ajuntament d’Alzira, en l’últim ple va ser inapropiada. Ja que d’una banda, no va voler tractar la moció que va presentar el grup socialista sobre el conveni entre l’Hospital de la Ribera i la residència Solimar, amb el qual s'atendrà els malalts crònics, i va donar una resposta completament fora de lloc.
Abad critica l’actitud prepotent i la negativa del Partit Popular al no voler donar cap explicació sobre el conveni i si aquest conté alguna contradicció amb el què el nostre Ajuntament té amb la residència.
El partit socialista ha estat visitant la residència Solimar i ha pogut comprovar les instal·lacions de la unitat que atén els malalts crònics i de recuperació que deriva l’Hospital de la Ribera a la residència Solimar.
Abad ha criticat l’actitud de la regidora responsable de l’àrea de Benestar Social a l’Ajuntament d’Alzira, la Sra. Martínez, “al no voler saber res, del conveni pel qual l’Hospital de la Ribera, desvia malalts crònics i de recuperació a la residència”
Segons Abad una de les formes de control, per part del nostre Ajuntament és sol·licitar a la residència Solimar mensualment el certificat del nombre de persones que atenen, i per tal només cal  convindre visites de la corporació per a comprovar in situ les atencions que reben els ingressats en aquesta residència.
Abad manifesta que el conveni que l’empresa Solimar té subscrit amb l’Hospital de la Ribera, “és la mostra de com el Partit Popular entén la sanitat. Ja que és un servei sanitari subcontractat que no es correspon amb el model que defenem els socialistes. Nosaltres entenem que aquests serveis haurien de ser completament de gestió pública i no intentar guanyar diners per cada malalt”.
Segons Abad els socialistes estem en contra d’aquest sistema de gestió sanitari, perquè dels malalts no es pot fer negoci. “No és possible admetre que un malalt haja de ser tractat pel preu que pague”.
La responsable socialista anuncia que el seu grup presentarà una proposta sol·licitant mensualment els documents que acrediten el nombre de treballadors que cuiden als nostres majors a la residència Solimar. Per a tindre la seguretat que amb el nou servei que Solimar ha convingut amb l’Hospital no minva la qualitat assistencial dels residents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada