divendres, 30 de març del 2012

REUNIÓ DEL CONSELL D'ALUMNES DE SECUNDÀRIA D’ALZIRA.

El Consell d'alumnes de Secundària d’Alzira s’ha reunit, al Saló de Plens del Consistori per a posar en comú diferents temes marcats en l’orde del dia.
Després de llegir i aprovar l’acta de la sessió anterior, s’ha treballat per grups entorn de quatre àrees temàtiques dels drets de la infància com són l’educació, la família, el joc i els mitjans de comunicació. S’ha reflexionat al voltant d’aquestes àrees centrant-se a Alzira i all seu entorn més habitual per a crear un “Imaginari Col·lectiu dels Drets de la Infància i Adolescència d’Alzira".
Els consellers i conselleres han elaborat un dibuix de les coses que, segons ells, fomenten aquests drets com l’avaluació del grau de respecte dels drets humans en la dinàmica i les activitats quotidianes del mateix centre escolar i, amb la creació d’històries relacionades amb la percepció de la vida escolar, les seues dificultats i les propostes de millora.
Tot açò servirà i es tindrà en compte en l’elaboració del nou Pla d’Infància d’Alzira.
Durant la sessió s’han llegit les propostes, observacions i denúncies sobre Alzira escrites en les fitxes de l’observatori infantil i s’han seleccionat els temes a tractar en les següents reunions.
En la sessió el regidor de Fires, Festes i Turisme, Rafa Fita, ha acudit a la cita i ha contestat a les qüestions que li han plantejat.
El dilluns, 2 d’abril, de 10 a 12 hores, tindrà lloc el Consell Municipal de Xiquets i Xiquetes de Primària i Educació Especial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada